De kip en het ei, die leveren wij allebei

Uw bestelling op maat voor kipproducten en gevogelte in regio Breda

Poeliersbedrijf Teteringen levert werkelijk alles op het gebied van gevogelte. Wij zijn niet alleen een groothandel voor een kippenbout, kippendij of een warme portie hot wings. Ook als u een parelhoen, kalkoenfilet, kippenlever of kuikenbout wenst, bestelt u het bij onze groothandel in Teteringen. Daarnaast hebben we eieren en vele voorgegaarde en heerlijk gemarineerde specialiteiten in het assortiment, zoals een Indisch gekruide kipsaté.

Plaats uw bestelling

Het assortiment van Poeliersbedrijf Teteringen

Voor een compleet overzicht van ons brede assortiment aan kip en gevogelte kunt u hier de assortimentenlijst van Poeliersbedrijf Teteringen downloaden in pdf-formaat. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk ook altijd even bellen.

Download assortimentenlijst

Poeliersbedrijf Teteringen levert op maat

Wilt u voor een speciale gelegenheid een bijzondere kipspecialiteit serveren of zomaar eens een ander gerecht proberen? Wij gaan met verschillende kruiden en smaken aan de slag om voor u iets nieuws te creëren. Het is voor ons een uitdaging die we graag aangaan. Zo kregen we onlangs het verzoek om een kip met appel en speculaaskruiden te bereiden. Een niet voor de hand liggende maar smakelijke combinatie, erg interessant voor ons! Verras ons met uw verzoek en we zorgen ervoor dat u gegarandeerd iets serveert waarover men achteraf zal spreken van een smaaksensatie.

Levering van onze kipproducten

Geef uw bestelling door via het contactformulier of bel 076 5713284. Levering van verse producten kunt u een dag van tevoren doorgeven. Voor een bestelling met gegaarde en gemarineerde producten kunt u het beste minimaal twee dagen van tevoren bellen.

Groothandel gevogelte

Poeliersbedrijf Teteringen
Charles Petitweg 16 
4847NW Teteringen 


KvK: 20042478


Privacy Policy

Openingstijden

Maandag 06:00 - 16:00

Dinsdag 06:00 - 16:00

Woensdag 06:00 - 16:00

Donderdag 06:00 - 16:00

Vrijdag 06:00 - 12:00