Groothandel poelier
De kip en het ei, die leveren wij allebei
Groothandel poelier
De kip en het ei, die leveren wij allebei

Het assortiment van onze poeliersgroothandel nabij Breda

Poeliersbedrijf Teteringen levert werkelijk alles op het gebied van gevogelte. Wij zijn niet alleen een groothandel voor een kippenbout, kippendij of een warme portie hot wings. Ook als u een parelhoen, kalkoenfilet, kippenlever of kuikenbout wenst, bestelt u het bij onze groothandel in Breda. Daarnaast hebben we eieren, vele voorgegaarde en heerlijk gemarineerde specialiteiten in het assortiment, zoals een Indisch gekruide kipsaté.

Heeft u een ander verzoek?

Wilt u voor een speciale gelegenheid een bijzondere kipspecialiteit serveren of zomaar eens een ander gerecht proberen? Wij gaan met verschillende kruiden en smaken aan de slag om voor u iets nieuws te creëren. Het is voor ons een uitdaging die we graag aangaan. Zo kregen we onlangs het verzoek om een kip met appel en speculaaskruiden te bereiden. Een niet voor de hand liggende maar smakelijke combinatie, erg interessant voor ons! Verras ons met uw verzoek en we zorgen ervoor dat u gegarandeerd iets serveert waardoor men achteraf zal spreken over een smaaksensatie.

Levering

groothandel kip

Geef uw bestelling door via het contactformulier of bel 076-5713284. Levering van verse producten kunt u 1 dag van tevoren doorgeven. Voor een bestelling met gegaarde en gemarineerde producten kunt u het beste minimaal 2 dagen van tevoren bellen.

groothandel kip